В новогоднюю ночь небоскреб Burj Khalifa покажет новое фантастическое шоу под названием "В канун чудес" (Eve of Wonder).

Источник: УНИАН

В частности, зрителей ждут не только праздничные салюты, но и лазерная свето-музыкальная феерия. Сопровождать шоу на небоскребе будет новый танец Дубайского фонтана, передает russianemirates. Организаторы обещают, что новое шоу будет шедевром и изменит представление публики о праздновании Нового года.

Все желающие смогут также наблюдать за новогодним шоу в прямом эфире на сайте mydubainewyear.com. 

Те, кто будут иметь возможность смотреть новогоднее шоу вживую 31 декабря в районе Downtown могут зарегистрироваться в мобильном приложении U by Emaar и получить индивидуальные QR-коды для прохода в центр Дубая.

 

Башня Бурдж Халифа

 

Башня Бурдж Халифа является сверхвысотным небоскребом высотой 828 м в Дубае (ОАЭ), самое высокое и самое многоэтажное здание в мире. Ее открыли 4 января 2010 года.

Здание славится своими традиционными новогодними шоу, которые из года в год становятся все ярче и масштабнее. Например, лазерное шоу Light Up в новогоднюю ночь 2018 года установило мировой рекорд Гиннесса, как "крупнейшее световое и музыкальное шоу на отдельно стоящем здании". Также это была высочайшая световая инсталляция в мире и высочайшая лазерная инсталляция в мире - 828 мм.

 

Цей матеріал українською 

 

У новорічну ніч хмарочос Burj Khalifa покаже нове фантастичне шоу під назвою "Напередодні чудес" (Eve of Wonder).

Зокрема, на глядачів чекають не лише святкові салюти, а й лазерна світло-музична феєрія. Супроводжувати шоу на хмарочосі буде новий танець Дубайського фонтану, передають russianemirates. Організатори обіцяють, що нове шоу буде шедевром і змінить уявлення публіки про святкування Нового року.

Всі бажаючі зможуть також спостерігати за новорічним шоу в прямому ефірі на сайті mydubainewyear.com. 

Ті, хто матимуть можливість дивитися новорічне шоу наживо 31 грудня в районі Downtown можуть зареєструватися в мобільному додатку U by Emaar і отримати індивідуальні QR-коди для проходу в центр Дубая.

 

Вежа Бурдж Халіфа

 

Вежа Бурдж Халіфа є надвисотним хмарочосом висотою 828 м в Дубаї (ОАЕ), найвища і найбагатоповерховіша будівля в світі. Її відкрили 4 січня 2010 року.

Будівля славиться своїми традиційними новорічними шоу, які з року в рік стають яскравішими і масштабнішими. Наприклад, лазерне шоу Light Up в новорічну ніч 2018 року встановило світовий рекорд Гіннесса, як "найбільше світлове і музичне шоу на окремій будівлі". Також це була найвища світлова інсталяція в світі і найвища лазерна інсталяція в світі - 828 мм.

Будь ближче до світу туризма, підписуйся на наш ІнстаграмФейсбукТелеграм