Украинская авиакомпания SkyUp Airlines с 6 июля запускает рейсы из Одессы в город Салоники (Греция) и в обратном направлении.

Об этом сообщила пресс-служба компании. «Салоники на крыльях SkyUp теперь доступны и с вылетом из Одессы. Рейсы в греческий город стартуют с 6 июля», - говорится в сообщении.

Отмечается, что рейсы будут выполняться по вторникам.

Ранее в июне Государственная авиационная служба Украины разрешила украинской авиакомпании SkyUp Airlines выполнять новые регулярные рейсы из Киева в Анкару (Турция), города Салоники (Греция), Самарканда и Ургенча (Узбекистан).

 

Цей матеріал українською 

 

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines з 6 липня запускає рейси з Одеси до міста Салоніки (Греція) і у зворотному напрямку.

Про це повідомила прес-служба компанії. «Салоніки на крилах SkyUp тепер доступні і з вильотом з Одеси. Рейси до грецького міста стартують з 6 липня», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що рейси виконуватимуться по вівторках.

Раніше в червні Державна авіаційна служба України дозволила українській авіакомпанії SkyUp Airlines виконувати нові регулярні рейси з Києва до Анкари (Туреччина), міста Салоніки (Греція), Самарканда і Ургенча (Узбекистан).

Джерело

Будь ближче до світу туризма, підписуйся на наш ІнстаграмФейсбукТелеграм