Международный аэропорт "Борисполь" занял 5-ю позицию в рейтинге топ-10 лучших аэропортов Восточной Европы.

Об этом сообщает пресс-служба Министерства инфраструктуры.

Отмечается, что с 1999 года рейтинг ежегодно формируется консалтинговой компанией из Соединенного Королевства Skytrax. Победителей определяют через проведение глобального опроса клиентов аэропортов. В опросе 2020-2021 годов приняли участие путешественники из более 100 стран мира.

Так, первое место среди аэропортов в Восточной Европе занял аэропорт Будапешта. Второе и третье места - Бухарест и Таллинн, соответственно. МА "Борисполь" опрошенные оценили выше аэропортов в Тбилиси, Белграде, Братиславе, Загребе и Софии.

В министерстве рассказали, что награда World Airport Awards задает стандарты качества для мировой индустрии, оценивая уровень обслуживания клиентов в более чем 500 аэропортах мира.

Процесс опроса и награждения полностью финансируется Skytrax.

 

Цей матеріал українською 

 

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" посів 5-ту позицію у рейтингу топ-10 кращих аеропортів Східної Європи.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Зазначається, що з 1999 року рейтинг щорічно формується консалтинговою компанією зі Сполученого Королівства Skytrax. Переможців визначають через проведення глобального опитування клієнтів аеропортів. У опитуванні 2020-2021 років взяли участь мандрівники з понад 100 країн світу.

Так, перше місце серед аеропортів у Східній Європі посів аеропорт Будапешта. Друге та третє місця - Бухарест та Таллінн, відповідно. МА "Бориспіль" опитані оцінили вище за аеропорти в Тбілісі, Белграді, Братиславі, Загребі та Софії.

У міністерстві розповіли, що нагорода World Airport Awards задає стандарти якості для світової індустрії, оцінюючи рівень обслуговування клієнтів у понад 500 аеропортах світу. Процес опитування та нагородження повністю фінансується компанією Skytrax.

Джерело

Куди можуть подорожувати українці в 2021 році? 

Будь ближче до світу туризма, підписуйся на наш ІнстаграмФейсбукТелеграм

Полюбляєте комфорт? Нова пропозиція від "П'ятого Океана", забронюйте для себе прохід в VIP-зал в аеропорту Херсона